Over WVMN

Wintersport Vereniging Midden Nederland

De Wintersport Vereniging Midden Nederland (WVMN) maakt deel uit van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV, www.wintersport.nl). De belangrijkste doelstelling van WVMN is leden in staat te stellen zich optimaal, sportief en op een plezierige wijze voor te bereiden op de wintersport. Je kunt via WVMN deelnemen aan diverse (maandelijkse) activiteiten, reizen en samen bewegen.
Dat laatste gebeurt in nauwe samenwerking met het FITteam, een ervaren team van sportdocenten.
Het FITteam
biedt een uitgebreid Sneeuwfit-trainingsprogramma, zowel binnen, in (school)sportzalen, als buiten, in het Panbos te Bosch en Duin. Je kunt desgewenst je vorderingen testen tijdens ijkmomenten zoals de Coopertest en de Panbosheuvelcross.
WVMN-leden ontvangen éénmaal per jaar [digitaal] alle verenigingsinformatie zoals de jaarverslagen van secretaris en peningmeester en een overzicht van de belangrijkste activiteiten. Actuele informatie staat altijd op de activiteitenpagina van deze website en enkele weken voor een geplande activiteit ontvangen de leden een digitale nieuwsbrief: de Digiflits.
En jeu kunt natuurlijk altijd terecht op de website van WVMN of bij het WVMN-bestuur.

Het Bestuur:
vlnr: Antoinette Barkel, voorzitter (links)
Maja van Bemmel, secretaris (rechts)
Coos van Bateburg, penningmeester (niet op de foto)

Lidmaatschap en contributie
Lid worden van WVMN stelt je in staat om deel te nemen aan alle activiteiten en je stem te laten gelden tijdens de Algemene Ledenvergadering. Indien je lid bent van NSkiV krijg je een aantrekkelijke korting op de WVMN-contributie. WVMN kent daarom twee vormen van lidmaatschap:

  • WVMN-lid en je bent lid van NSkiV
    De WVMN-jaarcontributie bedraagt dan voor het seizoen 2022-2023: € 10,00
  • WVMN-lid en je bent geen lid van NSkiV
    De WVMN-jaarcontributie bedraagt dan voor het seizoen 2022-2023: € 22,00.