Nieuwjaarsreceptie 2020

Klik op de afbeelding om meer foto’s te zien.

Tijdens een goed bezochte Nieuwjaarsreceptie (44% van de leden waren aanwezig) waar een gezellig sfeer hing, vlogen de beste wensen voor 2020 over en weer.
Om 19:30 werd afgetrapt met een kopje koffie en de traditonele skitaart. Deze keer uit Driebergen/Doorn. Uiteraard smaakte deze anders: verandering van spijs doet echter eten, dus volgend jaar weer uit Werkhoven.

Daarna werd geproost met een glaasje (non-alcholische) prosecco, waarbij Antoinette een kort maar krachtige speech hield. Antoinette blikte terug op het afgelopen jaar.
Het afgelopen jaar zijn twee activiteiten niet doorgegaan vanwege te weinig belangstelling. Dat is heel jammer, omdat we het idee hebben dat er genoeg gegadigden zijn, maar dat een aantal mensen het aanmelden had uitgesteld.
De jaarlijkse BBQ was zoals gewoonlijk een succes, die van volgende jaar staat gepland op 10 mei 2020.

In januari staan 2 wintersportreizen gepland. Charmante assistente Jeanet kon gelukkig vertellen dat de reis naar Fieberbrunn, ondanks het failliet van Peter Langhout toch door gaat. Jeanet, Kees en Ap hebben een bus voor 60 personen kunnen regelen bij firma Noot. Er is nog plaats, dus ga gezellig mee.

Na dit officiële gedeelte werd onder het genot van een hapje en een sapje de receptie gezellig voortgezet, waarbij een toost werd uitgebracht op de verjaardag van Frans.

Al met al was het een geslaagde avond.