Nog even het bos in voor de Kerst

Zaterdag 23 december nog een keertje lekker het bos in. Maar waar is docent Peter? Hij is wat vertraagd met zijn oude VW-campertje. Er stond ook wel heel veel wind en daar kunnen die oude beestjes niet zo tegenop. Had je vroeger voor de klimaatproblemen nooit last van. Je had pakken sneeuw en ijs, af en toe een buitje en wat wind. Afgeblust met een lekker zonnetje. Maar ja dat was vroeger….

Afijn. Er was contact en Peter had gezegd dat onze raspaarden zich moesten verzamelen op de zandvlakte. Omdat niet iedereen zomaar de weg weet daar naartoe werd de groep gecombineerd met de middengroep onder leiding van Evelyn op de fiets. Ja, kleine teenblessure en je kunt niet meer hardlopen. Voor de groep op de zandvlakte aankwam was al menige watervlakte omzeild. Tjonge wat was het nat in het bos.

De warming-up dus op de zandvlakte met misschien wel bijna 40 winterfitters. Na diverse oefeningen kwam er achter de heuvel een gele schim tevoorschijn. Peter in het fluor die rap de snelle groep meenam.

Voor Jeanet was dit wel de gelegenheid het voorval op de gevoelige plaat vast te leggen. Toch weer wat leuks voor op de website.

Uw ooggetuige annex redacteur.