Zweefvliegen op Terlet

Van Spijk zei het lang geleden al ‘Dan maar liever de lucht in’! We hebben denk ik bijna allemaal al wel gevlogen. Maar heb je dat ook wel eens in een zweefvliegtuig gedaan!

Donderdag 30 juni en 1 september ‘s middags heb je de kans om met een ervaren piloot te zweven als een adelaar door de lucht. Misschien mag je zelf ook wel even proberen te vliegen. We doen dit met Gliding Adventures Europe, een van de zweefvliegclubs op Terlet.

Een kennismakingsvlucht zweefvliegen duurt tussen de 7 en 20 minuten, afhankelijk van de thermische weersomstandigheden. Je vliegt mee met een ervaren zweefvlieger. Voorafgaand aan de vlucht krijg je informatie over het toestel en het verloop van de zweefvlucht. Tijdens het vliegen kun je elkaar goed verstaan zodat je ook uitleg kan krijgen over de omgeving. 

De kosten van een proefvlucht bedragen € 40. Er kunnen niet heel veel personen deelnemen. Per dag heb ik 5 plaatsen weten te reserveren. Wacht daarom niet te lang met inschrijven! VOL=VOL. Maak hieronder je keuze.